| Einstein’s werkzaamheden van deze week |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben diverse klanten weer heel erg blij gemaakt met diverse werkzaamheden! Neem een kijkje wat wij de afgelopen week allemaal hebben kunnen betekenen en wat wij misschien wel in de toekomst voor u kunnen betekenen!

Castanea bedrijfsmakelaars
Voor Castanea bedrijfsmakelaars hebben wij in Baarn op een bestaand zeildoek een nieuw logo met te huur sticker geplakt. Deze winkelruimte, welke te huur staat, wordt nu zeker gezien!
LINDELOOF
Voor Lindeloof uit Hellevoetsluis hebben wij een nieuw zeildoek geplaatst. Er zijn nieuwe foto’s gemaakt en aan de hand daarvan hebben we dit doek ontworpen. Dit zeildoek is gemonteerd in een bestaand frame.
MAISON Makelaars
Voor Maison Makelaars uit Hellevoetsluis hebben wij het VBO-Makelaars logo op de muur geplakt. Dit logo heeft het formaat 300 cm x 70 cm. Het kantoor heeft nu echt uitstraling gekregen!
PW Media
In opdracht van PW media uit Amsterdam hebben wij 2 te huur stickers geplakt van 178 cm x 368 cm. Deze bedrijfsruimte is nu echt klaar voor de verhuur!
Castanea bedrijfsmakelaars
Voor Castanea bedrijfsmakelaars hebben wij deze week ook een winkelruit in Baarn volgeplakt met te huur stickers van 250 cm x 160 cm.
REBM
In Soest hebben wij voor REBM een TE KOOP reclamebord van 150 cm x 122 cm op een houten stellage gemonteerd. Dit kantoor/ deze bedrijfsruimte wordt nu zeker gezien en misschien zelfs wel binnen de kortste keren verkocht!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *