| Kijk mee bij onze werkzaamheden van deze week |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben diverse klanten weer heel erg blij gemaakt met diverse werkzaamheden! Neem een kijkje wat wij de afgelopen week allemaal hebben kunnen betekenen en wat wij misschien wel in de toekomst voor u kunnen betekenen!

JC Dragon Heart Europe
Voor Jackie Chan in Hoogvliet hebben wij een nieuw gevelbord ontworpen, geprint en gemonteerd. Dit is een nieuw Full Colour over heft bestaande bord heen. Verder hebben wij de ramen ontworpen en voorzien van One Way Vision. Jackie Chan is helemaal klaar voor de opening aanstaande zaterdag!

Van der Kooij Makelaars
Voor van der Kooij makelaars in Leiden hebben wij een nieuwe zeil geplaatst in een frame van formaat 60 cm x 150 cm. Binnen in het kantoor hebben wij de ramen voorzien van estfolie. Buiten op het terrein hebben wij parkeerbordjes en bewegwijzeringsbordjes in dibond RSV look op afstandhouders gemonteerd.

   

Maison Makelaars 

Voor Maison Makelaar in Struytse Hoek Hellevoetsluis hebben wij 6 ramen voorzien van One way vision en deze afgewerkt met een helder transparante glanslaminaat.

Voetbalvereniging Brielle

Hoe tof is dit! De heer Olijve van D66 gaat voetbalvereniging Brielle sponsoren. En wij hadden de eer om hun eerste sportvelbord te ontwerpen en te monteren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *