,

| Het effect van relatiegeschenken |

Het effect van relatiegeschenken

Van pennen en stickers tot mokken en bedrukte usb-sticks, u kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar als relatiegeschenk bij Het vervolg op Einstein. Bijna alle bedrijven geven relatiegeschenken weg. Alleen wat is nu precies het effect van het geven van originele relatiegeschenken aan je (potentiële) klanten en partners?

Veel bedrijven geven relatiegeschenken zonder precies te weten wat ze dit nu oplevert. De ene ondernemer ziet het als een perfecte manier om naam te maken, terwijl een ander het juist weer geldverspilling vindt.

Je bedrijfsnaam op bureau
Terwijl relatiegeschenken een perfect middel zijn om uw bedrijfsnaam te verspreiden. Door iets simpels als bijvoorbeeld een balpen mee te sturen met een bestelling, bereikt u met een minimale investering een enorm bereik. Bovendien worden deze klanten iedere keer weer geconfronteerd met uw bedrijfsnaam, waardoor er ongemerkt een band ontstaat. Daarnaast lopen er continu ook andere potentiële klanten langs iemands bureau, die ook weer uw bedrijfsnaam zien.

Effect
Voorgaande klinkt dit misschien als psychologie van de koude grond, maar gelukkig zijn er ook cijfers die dit ondersteunen. Zo blijkt uit onderzoek (Markettools Inc.) dat ruim 45% van de personen die een relatiegeschenk zoals een pen heeft ontvangen deze op dagelijkse basis gebruikt. Ruim de helft geeft aan hierdoor een positiever beeld te hebben van het bedrijf, blijkt dat 87% van de relatiegeschenken langer dan een jaar worden bewaard en ook geeft 79% van de ontvangers aan dat zij opnieuw zaken met het bedrijf zouden willen doen.

Uit hetzelfde onderzoek bleek ook de volgende effecten van relatiegeschenken:

 • 83% vindt het leuk een geschenk te ontvangen
 • Medewerkers voelen zich meer gewaardeerd
 • Uw naamsbekendheid stijgt
 • Uw (merk)naam wordt beter onthouden
 • Uw klantrelatie wordt beter
 • Klanten voelen zich meer gewaardeerd

Wij helpen u graag hierbij. Wij willen graag uw wensen vertalen naar de perfecte relatiegeschenken. Wij denken met u mee, adviseren, ontwerpen en produceren.

Relatiegeschenken zijn dus niet alleen leuk om te geven en te ontvangen, maar dragen ook structureel bij aan de klantenbinding. Genoeg redenen om een serieus na te denken over het gaan gebruiken van relatiegeschenken want dit is goud waard voor uw bedrijf.

| Onze werkzaamheden van deze week |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben diverse klanten weer heel erg blij gemaakt met diverse werkzaamheden! Neem een kijkje wat wij de afgelopen week allemaal hebben kunnen betekenen en wat wij misschien wel in de toekomst voor u kunnen betekenen!

Castanea Bedrijfsmakelaars
Deze week zijn wij voor Castanea Bedrijfsmakelaars twee keer op pad geweest. Eerst zijn wij een TE HUUR zeildoek in een aluminiumframe gaan plaatsen. Daarna hebben wij op 4 verschillende adressen diverse huizen en winkelpanden nog meer laten opvallen door middel van raamstickers.

Onderhoudsbedrijf RVH
Wij hebben de bus van onderhoudsbedrijf RVH voorzien van nieuwe autobelettering. De bus valt nu nóg meer op en gaat zorgen voor nóg meer reclame!
Pizza Fresca
Het oude gevelbord van Fresca hebben wij vervangen door een nieuwe. Het nieuwe gevelbord is een Dibond plaat van 400 x 100 cm die is voorzien van full colour print.
Riviera Maison
Voor Riviera Maison zijn wij in Amersfoort aan de slag gegaan. Hier hebben wij tijdelijk een zeildoek vervangen. Dit opvallende doek heeft een afmeting van 1185 x 185 cm.

| Het effect van gevelreclame |

Gevelreclame met uitstraling
De gevel van uw pand is eigenlijk letterlijk het gezicht van uw bedrijf en moet gezien worden! Met duidelijke, aansprekende en verzorgde gevelreclame wordt uw bedrijf herkenbaar, zichtbaar en goed vindbaar voor uw (potentiële) klanten en relaties. Goed gekozen gevelreclame beïnvloedt de bezoekers van uw bedrijfspand met die belangrijke ‘eerste indruk’ en zo wordt de herkenbaarheid van uw organisatie of locatie vergroot. Gevelreclame is persoonlijk en geeft de gewenste uitstraling aan uw bedrijfspand. U laat zien waar u gevestigd bent, wat uw bedrijf doet en wat u wilt uitstralen.

Door de hoeveelheid  aan mogelijkheden in gevelreclame is het van belang dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen en er gewerkt wordt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Gevelreclame biedt namelijk enorm veel mogelijkheden als het om uitstraling gaat. Wilt u juist opvallen of wilt u een unieke uitstraling? Kiest u voor lichtreclame of gevelletters? Geeft u de voorkeur aan een reclamebord voor of op uw bedrijfspand? Of kiest u toch voor raambelettering? Uw keuze is afhankelijk van waar uw bedrijf gevestigd zit. Wij helpen u graag met de juiste keuzes maken. Zo hebben wij al honderden gevels van diverse bedrijven voorzien van nieuwe reclame.

Onze voorbeelden:

 • Belettering op winkelruiten – zo word uw aanbod zichtbaar onweerstaanbaar voor klanten
 • Sportveldreclame – Val met uw bedrijf op ‘langs de lijn’.
 • Lichtbak – een trendy manier om uw pand nog meer te laten opvallen.
 • Een (verlicht) logo op een afstandshouder – uw logo mag gezien worden!
 • Doeken in frames – uw reclame zichtbaar en flexibel aan te passen.

Wij willen graag uw wensen vertalen voor de perfecte gevelreclame die past bij uw huisstijl en het gebouw waar u gevestigd zit. Wij denken met u mee, adviseren, ontwerpen, produceren en monteren.

Want uw reclame is tevens ook onze reclame.

| Onze werkzaamheden voor van der Kooij makelaars deze week |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben onze klant van der Kooij makelaars weer blij mogen maken. Deze week wel twee keer, op twee diverse locaties in Nederland!

Op een gebouw in Den Haag hebben wij een TE HUUR sticker mogen plakken.
Deze is 20 ramen groot, per raam afmeting 65 x 210 cm.

In Zoetermeer hebben wij drie zeildoeken van de afmeting 300 x 200 cm vervangen in een bestaand frame, van ontwerp tot het eindresultaat.

| Einstein’s werkzaamheden van deze week |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben diverse klanten weer heel erg blij gemaakt met diverse werkzaamheden! Neem een kijkje wat wij de afgelopen week allemaal hebben kunnen betekenen en wat wij misschien wel in de toekomst voor u kunnen betekenen!

Castanea bedrijfsmakelaars
Voor Castanea bedrijfsmakelaars hebben wij in Baarn op een bestaand zeildoek een nieuw logo met te huur sticker geplakt. Deze winkelruimte, welke te huur staat, wordt nu zeker gezien!
LINDELOOF
Voor Lindeloof uit Hellevoetsluis hebben wij een nieuw zeildoek geplaatst. Er zijn nieuwe foto’s gemaakt en aan de hand daarvan hebben we dit doek ontworpen. Dit zeildoek is gemonteerd in een bestaand frame.
MAISON Makelaars
Voor Maison Makelaars uit Hellevoetsluis hebben wij het VBO-Makelaars logo op de muur geplakt. Dit logo heeft het formaat 300 cm x 70 cm. Het kantoor heeft nu echt uitstraling gekregen!
PW Media
In opdracht van PW media uit Amsterdam hebben wij 2 te huur stickers geplakt van 178 cm x 368 cm. Deze bedrijfsruimte is nu echt klaar voor de verhuur!
Castanea bedrijfsmakelaars
Voor Castanea bedrijfsmakelaars hebben wij deze week ook een winkelruit in Baarn volgeplakt met te huur stickers van 250 cm x 160 cm.
REBM
In Soest hebben wij voor REBM een TE KOOP reclamebord van 150 cm x 122 cm op een houten stellage gemonteerd. Dit kantoor/ deze bedrijfsruimte wordt nu zeker gezien en misschien zelfs wel binnen de kortste keren verkocht!

| Kijk mee bij onze werkzaamheden van deze week |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben diverse klanten weer heel erg blij gemaakt met diverse werkzaamheden! Neem een kijkje wat wij de afgelopen week allemaal hebben kunnen betekenen en wat wij misschien wel in de toekomst voor u kunnen betekenen!

JC Dragon Heart Europe
Voor Jackie Chan in Hoogvliet hebben wij een nieuw gevelbord ontworpen, geprint en gemonteerd. Dit is een nieuw Full Colour over heft bestaande bord heen. Verder hebben wij de ramen ontworpen en voorzien van One Way Vision. Jackie Chan is helemaal klaar voor de opening aanstaande zaterdag!

Van der Kooij Makelaars
Voor van der Kooij makelaars in Leiden hebben wij een nieuwe zeil geplaatst in een frame van formaat 60 cm x 150 cm. Binnen in het kantoor hebben wij de ramen voorzien van estfolie. Buiten op het terrein hebben wij parkeerbordjes en bewegwijzeringsbordjes in dibond RSV look op afstandhouders gemonteerd.

   

Maison Makelaars 

Voor Maison Makelaar in Struytse Hoek Hellevoetsluis hebben wij 6 ramen voorzien van One way vision en deze afgewerkt met een helder transparante glanslaminaat.

Voetbalvereniging Brielle

Hoe tof is dit! De heer Olijve van D66 gaat voetbalvereniging Brielle sponsoren. En wij hadden de eer om hun eerste sportvelbord te ontwerpen en te monteren!

| Diverse werkzaamheden van deze week |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben diverse klanten weer heel erg blij gemaakt met diverse werkzaamheden! Neem een kijkje wat wij de afgelopen week allemaal hebben kunnen betekenen en wat wij misschien wel in de toekomst voor u kunnen betekenen!
Q Makelaars
Voor Q makelaars hebben wij een pand in Dordrecht voorzien van een nieuwe te huur banner! Het pand is nu echt klaar voor de verhuur!
Rapport Rotterdam Zuid
Er zijn nieuwe huurders in het BSF pand in Hellevoetsluis. Hiervoor hebben wij 6 ramen beplakt met etsfolie. Op de etsfolie hebben wij het panorama beeld van Rotterdam geprint, dit geeft een heel tof effect. Alles is aan de binnenzijde beplakt.
Willem de Zwijger college
Wij hebben het Willem de Zwijger college in Papendrecht weer een stukje veiliger mogen maken. Hier hebben wij 53 veiligheidshesjes bedrukt met het logo aan de voor -en achterzijde.
 
Topmedia
In opdracht van Top Media hebben wij 2 mooie roll up banners gemaakt. Geweldig presentatiesysteem voor bijvoorbeeld beurzen, congressen, voorlichtingsavonden en winkelpresentaties.

| Onze werkzaamheden van deze week |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben diverse klanten weer heel erg blij gemaakt met diverse werkzaamheden! Neem een kijkje wat wij de afgelopen week allemaal hebben kunnen betekenen en wat wij misschien wel in de toekomst voor u kunnen betekenen!

SKS alles kids
Voor SKS alles kids in Poortugaal hebben wij de derde Volks Wagen Transporter voorzien van full color logo’s. Het busje valt nu nóg meer op en gaat zorgen voor nóg meer reclame!

Groot Hellevoet (onze plaatselijke krant)
Wij staan in onze plaatselijke krant, hoe tof is dat! De foto is van de onthulling van het nieuwe bord voor Bakker Bouw! De hoofdsponsor krijgt hier het aller eerste exemplaar in handen! Het bord heeft een afmeting van 150 cm x 210 cm.

Aldak Klusbedrijf
Voor Aldak Klusbedrijf uit Zwijndrecht hebben wij 10 t-shirts mogen bedrukken met hun logo op de borstzak en de zijmouw.

Castanea Bedrijfsmakelaars 2
Voor Castanea Bedrijfsmakelaars hebben wij in Laren weer in een bestaand frame een nieuw zeildoek mogen ontwerpen en monteren. Dit opvallende zeildoek heeft een afmeting van 490 cm x 240 cm.

Hoorstudio Gooise Meren
Voor Hoorstudio Gooise Meren in Bussum hebben wij diverse werkzaamheden mogen verrichten. De balie hebben wij mogen voorzien van een nieuw full color print logo, op contour gesneden. Een hartelijk welkom! Ook hebben wij op het raam een logo geplakt van formaat 200 cm x 60 cm.

| Een kijkje in deze week bij het vervolg op Einstein |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben diverse klanten weer heel erg blij gemaakt met diverse werkzaamheden! Neem een kijkje wat wij de afgelopen week allemaal hebben kunnen betekenen en wat wij misschien wel in de toekomst voor u kunnen betekenen!

Atrium Amsterdam
Het Atrium in Amsterdam is verkocht en word drastisch onder handen genomen! Nu hebben wij de eer om in opdracht van PW Media diverse stickers te plakken, om zo een sfeerimpressie te geven hoe het nieuwe Atrium er uit gaat zien. De stickers hebben een afmeting van 1014 cm x 110 cm.

Castanea
In Hilversum hebben een winkelruimte van Castanea nog meer laten opvallen met een te huur sticker van 1050 cm x 75 cm!

Van der Kooij Bedrijfmakelaars
Wij hebben in Hillegom voor van der Kooij Bedrijfsmakelaars 3 zeildoeken in bestaande frames mogen ontwerpen! De zeildoeken hebben een afmeting van 350 cm x 296 cm, 704 cm x 100 cm en 302 x 100 cm.

 

Lindeloof
Wij hebben Lindeloof in Hellevoetsluis blij gemaakt met 10 prachtige hekwerkdoeken met spanogen op formaat van 335 cm x 175 cm.

| Welke werkzaamheden hebben wij deze week uitgevoerd |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben diverse klanten weer heel erg blij gemaakt met diverse werkzaamheden! Neem een kijkje wat wij de afgelopen week allemaal hebben kunnen betekenen en wat wij misschien wel in de toekomst voor u kunnen betekenen!

Visser & Smit hanab
Wij hebben voor Visser & Smit hanab 50 borden gemaakt op formaat van 70 cm x 50 cm. Dit zijn 5 mm Trespa borden met Full Color Prints plakken, deze zijn bestemd voor op de bouwlocaties.

Castanea bedrijfsmakelaars
De winkel van Castanea bedrijfsmakelaars stond te huur en is razendsnel verhuurd door onze goedwerkende creatieve raamstickers! Met trots mochten wij deze week de verhuurd sticker plakken!

Vv Hellevoetsluis
Voor voetbalvereniging Hellevoetsluis hebben wij een nieuw sportveldbord geplaatst met een sticker voor Framaro!
Wonen in de blijde
Voor wonenindeblijde in Zwolle hebben wij een sticker van 260 cm x 40 cm op bestaand zeildoek mogen vervangen!