| Onze werkzaamheden van deze week |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben diverse klanten weer heel erg blij gemaakt met diverse werkzaamheden! Neem een kijkje wat wij de afgelopen week allemaal hebben kunnen betekenen en wat wij misschien wel in de toekomst voor u kunnen betekenen!

Castanea Bedrijfsmakelaars
Deze week zijn wij voor Castanea Bedrijfsmakelaars twee keer op pad geweest. Eerst zijn wij een TE HUUR zeildoek in een aluminiumframe gaan plaatsen. Daarna hebben wij op 4 verschillende adressen diverse huizen en winkelpanden nog meer laten opvallen door middel van raamstickers.

Onderhoudsbedrijf RVH
Wij hebben de bus van onderhoudsbedrijf RVH voorzien van nieuwe autobelettering. De bus valt nu nóg meer op en gaat zorgen voor nóg meer reclame!
Pizza Fresca
Het oude gevelbord van Fresca hebben wij vervangen door een nieuwe. Het nieuwe gevelbord is een Dibond plaat van 400 x 100 cm die is voorzien van full colour print.
Riviera Maison
Voor Riviera Maison zijn wij in Amersfoort aan de slag gegaan. Hier hebben wij tijdelijk een zeildoek vervangen. Dit opvallende doek heeft een afmeting van 1185 x 185 cm.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *