| Onze werkzaamheden van deze week |

Wij bij Het Vervolg op Einstein hebben diverse klanten weer heel erg blij gemaakt met diverse werkzaamheden! Neem een kijkje wat wij de afgelopen week allemaal hebben kunnen betekenen en wat wij misschien wel in de toekomst voor u kunnen betekenen!

SKS alles kids
Voor SKS alles kids in Poortugaal hebben wij de derde Volks Wagen Transporter voorzien van full color logo’s. Het busje valt nu nóg meer op en gaat zorgen voor nóg meer reclame!

Groot Hellevoet (onze plaatselijke krant)
Wij staan in onze plaatselijke krant, hoe tof is dat! De foto is van de onthulling van het nieuwe bord voor Bakker Bouw! De hoofdsponsor krijgt hier het aller eerste exemplaar in handen! Het bord heeft een afmeting van 150 cm x 210 cm.

Aldak Klusbedrijf
Voor Aldak Klusbedrijf uit Zwijndrecht hebben wij 10 t-shirts mogen bedrukken met hun logo op de borstzak en de zijmouw.

Castanea Bedrijfsmakelaars 2
Voor Castanea Bedrijfsmakelaars hebben wij in Laren weer in een bestaand frame een nieuw zeildoek mogen ontwerpen en monteren. Dit opvallende zeildoek heeft een afmeting van 490 cm x 240 cm.

Hoorstudio Gooise Meren
Voor Hoorstudio Gooise Meren in Bussum hebben wij diverse werkzaamheden mogen verrichten. De balie hebben wij mogen voorzien van een nieuw full color print logo, op contour gesneden. Een hartelijk welkom! Ook hebben wij op het raam een logo geplakt van formaat 200 cm x 60 cm.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *